Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Dromen en plannen

Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je staat nooit stil. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie.

Kiezen uit alternatieven

Strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Strategie met ballen

De methode 'Strategie met ballen' bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. Strategie met ballen is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Voor iedereen

Voor de student, werkzoekende, (door)starter, zzp-er, mkb-er en het hele grote bedrijf. Om als student nog de weg te vinden in alle onderwijs-routes valt niet mee. En dan als afgestudeerde ineens als werkzoekende benoemd te worden maakt het er niet makkelijker op. Welke wegen zijn er nog op de arbeidsmarkt? Daar zijn veel ondernemingen zelf ook driftig aan het roer aan het draaien om een nieuwe koers te vinden. We zijn allemaal op zoek naar een mooie bestemming en de route daar naartoe! 'Strategie met ballen' is voor iedereen!

de Talk

De Talk 'Strategie met ballen' is vermakelijk, prikkelend en inspirerend. In ca 30-45 min. krijg je inzicht in strategie, hilarische anekdotes en stof tot nadenken. Voor businessclubs, netwerken, ondernemersverenigingen, enz. Interesse? Ja, ik heb interesse. >>

lezing Strategie met ballen

het Boek

Het boek is af! Het verhaal over ‘Strategie met ballen’ kent heel veel details. En dat staat nu allemaal zwart op wit. Met het combikaartje van de Theatershow kan je direct na de show jouw gesigneerd exemplaar in ontvangst nemen. Ik wil ook een exemplaar! >>

boek Strategie met ballen

de Theatershow

In deze prikkelende Theatershow vertelt Theo Thomas - bedenker van de methode ’Strategie met ballen’- het hele verhaal. Een verhaal over ondernemen, het leven en keuzes maken. Een verhaal over dromen, plannen maken en doen. Een verhaal over alles rondom strategie. Boordevol met stof tot nadenken, hilarische anekdotes en verhelderende inzichten. Ik wil kaartjes! >>

theatershow Strategie met ballen

de Workshops

Er zijn workshops voor ondernemers, starters en werkzoekenden. Drie workshops gaan puur over een strategie maken. De overige workshops zijn allemaal 'Strategisch...' en raken onderwerpen als 'verkopen' en 'netwerken'. Alle workshops zijn op basis van de methode 'Strategie met ballen'.
Bekijk ze allemaal. >>

Workshop Strategie met ballen

de Cursus

Wil je een eigen strategie echt helemaal van nu tot waarom - onder begeleiding - uitwerken dan is de Cursus 'Strategie met ballen' voor jou. In 10 lessen van 3 uur komt alles zeer uitgebreid aan bod. Nooit meer verdwalen, altijd op koers. Met veel praktijk en een perfect vervolg op de workshop.
Precies wat ik zoek. >>

Cursus Strategie met ballen

de Masterclass

Voor de masters. In de Masterclass 'Strategie met ballen' ga je - een week lang - met een kleine groep de diepte van de methode in. Met psychologische achtergronden, visie-ontwikkeling, praktijk-cases en toepassingsvormen. Na de Masterclass kan je elk vraagstuk in complexe omgevingen strategisch de baas.
How do I get in? >>

Masterclass Strategie met ballen

Strategie One

Snel strategisch inzicht nodig? Dan is de 'Strategie One' van toepassing. In een sessie van 3 uur wordt het ‘landschap’ van het vraagstuk zichtbaar. Welke baan? Wel of niet een overname? Doelgroep verbreden of juist versmallen? 'Strategie One' geeft razendsnel en duidelijk inzicht in keuzes en alternatieven.
Hoe snel kan het? >>

Strategie One - Strategie met ballen

Strategie Day

Een strategie maak je niet altijd alleen. Vaak met de hele directie, het management-team, afdeling of met een doorsnede van de organisatie. Een Strategy Day geeft de mogelijkheid om met meerdere personen (max 12) aan één of meerdere strategische vraagstukken te werken. >>

Strategie Day - Strategie met ballen

Strategie Pro

Voor de strategische ondernemer. Voor een duidelijke focus, koersvastigheid en toch elk moment op elke verandering kunnen inspelen. Twee maal per jaar worden bestemmingen, routes, kansen en bedreigingen steeds opnieuw in kaart gebracht en geanalyseerd. Met 'Strategie Pro' leid je je onderneming.
Voor meer informatie >>

Strategie Pro - Strategie met ballen