Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Producten 'Strategie met ballen'

'Strategie met ballen' is een methode. Met deze methode kan je kennismaken d.m.v. de Lezing, het Boek of de Theatershow. Je kan ook leren hoe je de methode toepast. Hiervoor zijn de Workshops, de Cursus en de Masterclass. En tenslotte kan je ook een strategie laten maken. De producten hiervoor zijn: Strategie Light, Strategie One en Strategie Pro.

de Talk

De lezing 'Strategie met ballen' is vermakelijk, prikkelend en inspirerend. In ca 45 min. krijg je inzicht in strategie, hilarische anekdotes en stof tot nadenken. Voor businessclubs, netwerken, ondernemersverenigingen, enz. Ik kom graag mijn ballen laten zien! Interesse?
Ja, ik heb interesse. >>

Lezing Strategie met ballen

het Boek

Het boek is af! Het verhaal over ‘Strategie met ballen’ kent heel veel details. En dat staat nu allemaal zwart op wit. Met het combikaartje van de Theatershow kan je direct na de show jouw gesigneerd exemplaar in ontvangst nemen. Ik wil ook een exemplaar! >>

Boek Strategie met ballen

de Show

In deze prikkelende Theatershow vertelt Theo Thomas - bedenker van de methode ’Strategie met ballen’- het hele verhaal. Een verhaal over ondernemen, het leven en keuzes maken. Een verhaal over dromen, plannen maken en doen. Een verhaal over alles rondom strategie. Boordevol met stof tot nadenken, hilarische anekdotes en verhelderende inzichten. Ik wil kaartjes! >>

Theatershow Strategie met ballen

de Workshop

Er zijn workshops voor ondernemers, starters en werkzoekenden. Drie workshops gaan puur over een strategie maken. De overige workshops zijn ook allemaal 'Strategisch' en raken onderwerpen als 'werken', 'verkopen', 'solliciteren', 'netwerken', 'koken', enz.
Bekijk ze allemaal. >>

Workshop Strategie met ballen

de Training

Wil je een eigen strategie echt helemaal van nu tot waarom - onder begeleiding - uitwerken dan is de Cursus 'Strategie met ballen' voor jou. In 10 lessen van 3 uur komt alles zeer uitgebreid aan bod. Nooit meer verdwalen, altijd op koers. Met veel praktijk en een perfect vervolg op de workshop.
Precies wat ik zoek. >>

Cursus Strategie met ballen

de Masterclass

Voor de masters. In de Masterclass 'Strategie met ballen' ga je - een week lang - met een kleine groep de diepte van de methode in. Met psychologische achtergronden, visie-ontwikkeling, praktijk-cases en toepassingsvormen. Na de Masterclass kan je elk vraagstuk in complexe omgevingen strategisch de baas.
How do I get in? >>

Masterclass Strategie met ballen

Strategie One

Snel strategisch inzicht nodig? Dan is de 'Strategie One' van toepassing. In een sessie van 3 uur wordt het ‘landschap’ van het vraagstuk zichtbaar. Welke baan? Wel of niet een overname? Doelgroep verbreden of juist versmallen? 'Strategie One' geeft razendsnel en duidelijk inzicht in keuzes en alternatieven.
Hoe snel kan het? >>

Strategie One Strategie met ballen

Strategie Day

Snel strategisch inzicht nodig? Dan is de 'Strategie One' van toepassing. In een sessie van 3 uur wordt het ‘landschap’ van het vraagstuk zichtbaar. Welke baan? Wel of niet een overname? Doelgroep verbreden of juist versmallen? 'Strategie One' geeft razendsnel en duidelijk inzicht in keuzes en alternatieven.
Hoe snel kan het? >>

Strategie Day Strategie met ballen

Strategie Pro

Voor de strategische ondernemer. Voor een duidelijke focus, koersvastigheid en toch elk moment op elke verandering kunnen inspelen. Twee maal per jaar worden bestemmingen, routes, kansen en bedreigingen steeds opnieuw in kaart gebracht en geanalyseerd. Met 'Strategie Pro' leid je je onderneming.
Voor meer informatie >>

Strategie Pro Strategie met ballen