Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Strategie One

Het meest populaire product in de reeks. Om snel strategisch inzicht te krijgen. Strategie One wordt door ondernemers gebruikt om focus aan te brengen. Door starters om te kiezen tussen 'linksaf' of 'rechtsaf'. Door werkzoekenden om een loopbaan uit te stippelen. Maar ook door bedrijven die hun klanten beter willen bedienen en eerst een strategische richting voor hun aan te bieden oplossing willen bepalen.

De sessie duurt 3 uur. Aan de hand van de A0-poster wordt er in een interview/gesprek live de strategie opgetekend. Keuzes worden ter plekke getoetst en gemaakt. Je zit er met je neus bovenop. De vragen zijn scherp en effectief. De poster houdt het concreet. Geen onnodige context of lange uiteenzettingen. Strategie One is snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Doosje Strategie met ballen
Prijs: € 495,- ex btw

Strategie One is zeer geschikt voor iedereen die nu in actie moet komen maar niet weet wat te doen. Strategie One is voor de werkzoekende, starter, de doorstarter, de zzp-er, de mkb-er. De ondernemer die met een duidelijk doel voor ogen, koersvast heldere strategische keuzes wil kunnen maken. Voor zichzelf, voor de onderneming of in trajecten/projecten met klanten.

Strategie One is verkrijgbaar bij: