Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Strategie Pro

Als de onderneming groeit, groeien ook de vraagstukken. Als ondernemer probeer je het overzicht te bewaren. De focus. Welke keuzes moet of kan ik maken? Wat is het effect van keuzes op alles er omheen? Hoe blijf ik strategisch ondernemen i.p.v. de dagen op kantoor achter de boekhouding slijten? Tijd voor Strategie Pro!

Strategie Pro is vanzelfsprekend op dezelfde basis als alle andere producten, de methode Strategie met ballen. Strategie Pro bestaat uit twee trajecten per jaar, elk bestaande uit vier stappen. Eerst het interview/gesprek, daarna research voor aanvullende data en second opinion, dan de analyse (het maken van de strategie) en tenslotte de overdracht. Het resultaat is één of meerdere A0 posters met daarop de strategie(en) opgetekend. Helder en praktisch bruikbaar maar wel met de nodige diepgang.

Doosje Strategie met ballen
Prijs: € 5.940,- ex btw pj

Strategie Pro is vooral geschikt voor de wat grotere onderneming. Of de onderneming die groter wil worden. Voor ondernemingen met - of werkzaam in - complexe vraagstukken. Voor ondernemingen in samenwerkingsverbanden, snel veranderende markten of fusies. Ondernemingen waar het sneller, beter of anders moet.

Strategie Pro is verkrijgbaar bij: